Очаквайте скоро онлайн платформата omyoga.bg!

За Нас

НАШАТА МИСИЯ

OM Yoga & Lifestyle е платформа за здравословен, осъзнат и щастлив живот, която включва печатно издание, уебсайт и пространство за събития

Обединяваме, вдъхновяваме, споделяме!
Добре дошли в уебсайта на българското издание на OM Yoga & Lifestyle – най-популярното списание за йога в света, специализирана мултиплатформена медия, както и организатор на едни от най-големите йога събития. Първият брой на списанието излиза през 2009 г. във Великобритания, а от декември 2017 се издава и в България.

Модерната онлайн платформа за йога
В уебсайта Omyoga.bg можете да се абонирате за електронната версия на списанието и за специалната видео секция с 60 йога практики, подготвени от 20 най-добрите йога учители в България.

Нашата онлайн платформа се отличава с качествено авторско съдържание, вдъхновяващи срещи и интервюта с български и световни преподаватели. Автори са водещи имена в областта на йога, терапевтични техники за тялото, здравословно хранене, ароматерапия, семейство и деца, грижа за себе си, личностно развитие.

Различното място за събития
Приветстваме ви в нашето пространство за събития в сърцето на София, където сплотяваме хора, идеи, вдъхновения – създаваме общност. Така сбъдваме мечтата си OM Yoga & Lifestyle да е едновременно платформа и средище, които да дават поле за споделяне, срещи и творчески изяви.

София, бул. “Евлоги Георгиев” 169, ет. 1, офис 120
Свържете се с нас: office@omyoga.bg

Списанието със съдържание
Първият брой на OM Yoga & Lifestyle излиза през 2009 г. във Великобритания, където днес е най-продаваното йога списание (по данни на Smiths News plc). Издава се в още 14 държави, сред които са САЩ, Канада, Австралия, Финландия, Норвегия, Швеция, Холандия, Ливан. В България OM Yoga & Lifestyle се издава от декември 2017 по лиценз на английската компания Prime Impact.

НАШАТА МИСИЯ

От главния редактор Нина Сотирова
РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Абонамент

Абонирай се за неограничен достъп до онлайн йога класовете и електронното издание на списанието.
АБОНИРАЙ СЕ
omyoga.bg © 2024 Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram