Очаквайте скоро онлайн платформата omyoga.bg!

Пространство за събития на OM Yoga & Lifestyle

Добре дошли в нашия дом! Създадохме пространството за събития, следвайки нашата мисия да сплотяваме хора, идеи, вдъхновения – да създаваме общност. Така сбъдваме мечтата си OM Yoga & Lifestyle да е едновременно платформа и средище, които да дават поле за споделяне, срещи и творчески изяви.

Простор, светлина и усещане за тук и сега – всички търсим пристан за презареждане и отдих в динамичната градска среда и в нашето различно място, сгушено в сърцето на София, ви очаква точно това. Автентичният чар на интериора дава възможност пространството да е домакин на разнообразни събития и функционално да се адаптира според конкретните нужди.

Просторната зала е подходяща за семинари, творчески срещи, изложби, работилници, ателиета за деца, тиймбилдинг и корпоративни формати, практически курсове и обучения. И, разбира се, за йога практики, медитации и техники за личностно развитие.

Освен да посетите нашите регулярни формати, тук можете да организирате и вашето събитие. Заповядайте в творческия ни кът и споделете идеите си с нашия екип, а ние ще ви посрещнем с уханен чай и сърдечна усмивка.

Концепцията следва вдъхновението за споделено пространство, пространство за срещи и събития. Едно уютно местенце, сътворено с много любов, което съчетава модерния дух на градския човек и естествената потребност да забавим темпото и да усетим себе си.

Домът на списание OM Yoga & Lifestyle разполага с просторна зала за събития, работен кът за срещи, рецепция и уютен офис на редакцията. Основната зала се простира на площ от почти 100 квадратни метра, с аристократично високи тавани и изобилие от естествена светлина.

Пространството е подходящо за всякакъв формат събития (до 50 души). Разполагаме с мултимедия, озвучаване, безжични микрофони, wi-fi със свободен достъп.

Ако искате да организирате вашето събитие в пространството за събития на OM Yoga & Lifestyle, свържете се с нас на телефон 0885 89 17 27 или ни пишете: office@omyoga.bg

***

Нашият адрес:
София, бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” 169, ет. 1, офис 120

Фотография: Владимир Коцев

Абонамент

Абонирай се за неограничен достъп до онлайн йога класовете и електронното издание на списанието.
АБОНИРАЙ СЕ
omyoga.bg © 2024 Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram