Очаквайте скоро онлайн платформата omyoga.bg!

Гъвкав софтуер за управление на йога студиа – Reservation.Studio

Какво е необходимо на едно йога студио, за да върви работата гладко и спокойно? Това със сигурност е въпрос, който вълнува всички йога инструктори и основатели на пространства за духовно развитие и йога практики.

Един от отговорите с първостепенно значение е: лесно и удобно записване и обслужване на клиентите (разбира се, наред с професионалните умения).

Във века на технологиите, когато животът е бърз и изисква перфектно организиране, инструментите за автоматизиране и оптимизиране са незаменими за много бизнес среди. Удобният софтуер за управление на графика не само спомага за по-ефективно организиране на работния процес, но и предоставя по-добър потребителски опит.

Когато става въпрос за йога студио, на фокус са спокойствието и хармонията. Ето защо вниманието към детайлите и удобството за потребителите са изключително важни.

Управление на графика
Reservation.Studio е иновативен софтуер за управление на групови занимания и тренировки, който с удобните си функционалности ще се превърне в любимия ви инструмент. С негова помощ можете да автоматизирате целия процес по входиране, разместване и отменяне на занятия.

Онлайн записване
И не само това!

С Reservation.Studio се улеснява още повече работният процес, като посетителите имат възможност да се записват самостоятелно за занятия спрямо графика. Само с няколко клика и вече са в студиото.

Това дава възможност да получавате записвания за занятия 24/7 и да не пропускате нито един клиент поради невъзможност да отговорите. Посетителите имат достъп до графика ви, докато работите, обядвате или водите групите си, и това не ги спира да се включат в удобния за тях час.

Иновативният софтуер отговаря на потребността на клиентите да избират самостоятелно свободен час от графика и служител от екипа. А вече повече от 70% от потребителите предпочитат да резервират онлайн.

Известяване
Освен това посетителите могат да са в час с всяка промяна, без да е необходимо обаждане по телефона на всеки поотделно. Нужно е само да се направи настройка на автоматичните известявания по SMS или имейл, и софтуерът ще известява записаните за всички корекции по заниманието. И ще ги подсеща за предстоящи други часове.

Също така можете да използвате автоматизираните напомняния, за да сте сигурни, че клиентите са информирани и ще пристигнат навреме.

Абонаменти
С функционалностите на Reservation.Studio с лекота можете да продавате и проследявате абонаментите. Това е една от ключовите иновации, които допринасят за по-гладкото функциониране на бизнеса. Възможност, която не само опростява процеса на управление на абонаментите, но и привлича повече лоялни клиенти, при това дългосрочно.

Акцент в тази функционалност е възможността за създаване и управление на различни видове абонаменти. Това може да включва единични класове, пакети с определен брой посещения, месечни или годишни абонаменти, както и различни видове членства със специални привилегии за постоянните клиенти.

Предлага се и удобна система за управление на тяхната валидност и използване – автоматично проследяване и приспадане на посещенията, зануляване на цените и деактивиране при изтичане на срока и броя занятия.

Отчети и отзиви
Reservation.Studio е отличен инструмент за анализ и отчитане на данни. Можете да получите детайлни статистически данни за посещаемостта, предпочитанията на клиентите и ефективността на различните програми. И така вече имате ценни насоки за адаптиране и оптимизиране на услугите.

Не на последно място, с помощта на иновативния софтуер трупате отзиви и ревюта в профила си, които са от изключително значение при всеки първоначален избор. Отзивите са отличен начин за изграждане на доверие и връзка с клиентите. А вие ще получавате такива само от реални посетители.

Само за читателите на OM Yoga от екипа на Reservation.Studio предлагат 1 месец безплатен тестов период, без договори и обвързване. Единствено е необходимо да се свържете с Reservation.Studio и ще получите регистрация. Опитайте сега!

Абонамент

Абонирай се за неограничен достъп до онлайн йога класовете и електронното издание на списанието.
АБОНИРАЙ СЕ
omyoga.bg © 2024 Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram