Очаквайте скоро онлайн платформата omyoga.bg!

Грижа за тялото и духа

Ние, от “Арвена Козметикс”, сме посветени да отговорим на нуждите на модерната жена и нейните високи изисквания към натурална козметика и практична употреба. Точно съвременната жена, практикуваща йога, е във фокуса на нашата серия “Тяло и дух”! Двата крема за тяло “Хармония” и “Харизма” са създадени да пренесат удоволствието от йога практиката към балансираната грижа за цялото тяло, да я превърнат в чувствено преживяване и блаженство.

Предани на нашия природосъобразен мироглед, вложихме в двата крема растителни масла и розова вода само от сертифициран биологичен произход. Избрахме сетивната структура на крем, защото може да се нанася и върху влажна кожа, разнася се много бързо и малко количество от крема покрива голяма част от тялото, без да оставя мазна следа.

Съчетанието от седем био масла и в “Хармония”, и в “Харизма” обгръщат в кадифена мекота с неповторимо ухание. Био маслата от какао и кокос притежават естествен афинитет към кожата и лесно се усвояват от нея. Био маслото от ший допълва тройната композиция за дълбоко й подхранване и възстановяване.

В крема за тяло “Хармония” сме добавили био масло от авокадо за подобряване на еластичността. В допълнение ароматният букет от етерични масла от тамян, лавандула и портокал стимулира ума и настроението, дарява с хармония и вътрешен мир.

“Харизма” е композиран за една идея по-интензивна хидратация благодарение на био маслото от конопени семки. А миксът от ухания на етерични масла от пачули, сандалово дърво и грейпфрут събужда емоциите и радостта от живота, подчертава личната харизма и сексапил.

С кремовете за тяло “Хармония” и “Харизма” грижата за кожата е издигната до ароматерапия за всички сетива.

Повече за продуктите вижте на:
уебсайта arvenacosmetics.com
страницата във Facebook arvenacosmetics

Абонамент

Абонирай се за неограничен достъп до онлайн йога класовете и електронното издание на списанието.
АБОНИРАЙ СЕ
omyoga.bg © 2024 Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram