Очаквайте скоро онлайн платформата omyoga.bg!

“Предизвикай се с кауза” в подкрепа на качественото образование

Обичате да тичате, да карате колело, да плувате, да катерите планини или просто да предизвиквате себе си физически – например с йога практика? Вярвате още, че всяко дете в България заслужава достъп до качествено образование и вдъхновяващ учител?

Споделяме една прекрасна благотворителна инициатива, с която всеки от нас може да подкрепи мисията на фондация “Заедно в час” за по-добро българско образование. Провокираме ви да се включите в “Предизвикай се с кауза” и да изпълните лично спортно предизвикателство за успеха на всички деца.

“Предизвикай се с кауза” е нестандартно спортно събитие, което ще се проведе на 30 май, неделя, от различни точки на България и света.

Целта на инициативата е да обедини хиляди хора от страната и чужбина, които вярват, че образованието е ценност за цялото общество, като ги провокира в рамките на един ден да изпълнят лично спортно предизвикателство. Събитието е отворено за хора на различни възрасти, без значение от тяхната физическа подготовка.

Много популярни личности подкрепят благотворителната инициатива на 30 май, като се включват с различни спортни провокации. Сред посланиците на “Предизвикай се с кауза” е и главният редактор на OM Yoga & Lifestyle Нина Сотирова. Можете да се присъедините към нейното предизвикателство: 15 км планински маршрут (маратон) на Витоша; тръгване преди изгрев слънце; йога практика в Сантоша; 15 км градски маршрут в София.

Всички желаещи да участват трябва да се регистрират предварително на сайта на събитието с дарение за “Заедно в час”. Научете повече за събитието и как да се регистрирате ТУК

Всяка регистрация за “Предизвикай се с кауза” не само подкрепя българското образование, но и дава шанс за 100 награди, сред тях има ваучери за приключения и фитнес активности, спортни артикули, вдъхновяващи книги и др.

предизвикайсескауза #предизвикайсе

Абонамент

Абонирай се за неограничен достъп до онлайн йога класовете и електронното издание на списанието.
АБОНИРАЙ СЕ
omyoga.bg © 2024 Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram