Очаквайте скоро онлайн платформата omyoga.bg!

Йога в илюстрации

Йога е креативен процес, вярва Златина Богомилова, която всички наричат Зина. Водена от мотото Energy flows where attention goes, тя създава йога принтове, в които изследва отношението си към детайлите. Мандали, броеници, чакри, мудри, асани – в тях открива вдъхновение за илюстрации, които се превръщат в йога принтове, достъпни в Etsy на linktr.ee/zinstyle.

Зина ще представи своите принтове и ще разкаже как пренася креативността от постелката в творчески проекти извън нея по време на Йога ателие: Аз създавам на 25 ноември, сряда, от 18:30 ч. в различното място за събития на OM Yoga & Lifestyle. След срещата със Зина ателието прелива в тематична йога практика и йога нидра, водени от Ирена Русева. Вижте как да запазите мястото си за събитието тук.

Професионално Зина се занимава с програмиране. И макар че програмирането също може да е творчески процес, тя винаги е търсила нещо по-креативно. Напоследък посвещава свободното си време предимно на йога илюстрациите.

За първи път Зина стъпва на постелката за йога преди четири години и оттогава за нея практиката се превръща в нестихваща страст и удоволствие.

Един ден след йога клас идва и идеята: да сътвори онлайн магазин, посветен изцяло на йога. Желанието й е да сподели по достъпен път личното си виждане за начина, по който йога отключва креативността. Чрез плавното преливане от асана в асана, синхрона между движение и задържане в поза, леките движения като в танц.

“Затова реших да създавам дигитални файлове, тъй като и технологиите са ми страст. По този начин съчетах всичко – йога с творчество и технологии”, споделя Зина.

Всеки йога почитател има влечение към йога тематиката и детайлите – и те могат да се представят с илюстрации за вдъхновение у дома. Един йога принт, който носи определено значение, например Слънчевия поздрав, може да е като напомняне, като време за размисъл, като красива декорация в нашето най-лично пространство.

Следвайки мотото на магазина си в Etsy Energy flows where attention goes, Зина вярва, че успехът във всяко начинание идва от отношението, внимание и отдадеността към целия процес.

Можете да поръчате от нейните принтове на linktr.ee/zinstyle.

Абонамент

Абонирай се за неограничен достъп до онлайн йога класовете и електронното издание на списанието.
АБОНИРАЙ СЕ
omyoga.bg © 2022 Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram