Очаквайте скоро онлайн платформата omyoga.bg!

Практикувай с Вера Захариева на Omyoga.bg

“Йога си ти самият. Йога е и пътят, и целта. Йога е любовта, която ти разкрива душата без его, страхове и привързаности”, казва Вера Захариева в интервю за списание OM Yoga & Lifestyle. Запознайте се с нейните йога практики на www.omyoga.bg – онлайн платформата за здравословен, осъзнат и щастлив живот.

“Йога ни учи да достигнем собствената си истинска природа и да отдръпнем ума от обектите и сетивата. Учим се да преминем пътя на живота без тъга, несигурност, безсилие, притеснения за всичко, да обичаме себе си в това, което не харесваме”, добавя Вера Захариева, която е йога учител с над 25-годишна практика.

“Последователите на йога бяха и са моите най-големи учители, те ми дават сила да продължавам, да не се отпускам, да бъда силна и спокойна едновременно, учеха ме и ме учат как да се развивам, къде имам пропуски и как да им бъда полезна”, споделя още тя.

Вера Захариева е председател на Българска федерация по йога, както и на спортен клуб “Вяра”, който членува към International Yoga Federation.

Можете да практикувате с Вера Захариева – хатха йога за начинаещи, средно ниво и напреднали ТУК

Абонамент

Абонирай се за неограничен достъп до онлайн йога класовете и електронното издание на списанието.
АБОНИРАЙ СЕ
omyoga.bg © 2024 Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram