Очаквайте скоро онлайн платформата omyoga.bg!

Практикувай с Ива Благоева на Omyoga.bg

“Йога е една геометрична прогресия, с която всичко става все по-хубаво, все по-интересно, все по-дълбоко”, казва Ива Благоева, йога преподавател и трикратен световен шампион по йога. Тя е един от 20-те от най-добри учители в България, заедно с които можете да практикувате йога на www.omyoga.bg.

Запознайте се с нейните виняса флоу практики, с които ще се уверим в силата на всеки от нас да надхвърли ограниченията на света, в който живеем. Чрез предизвикателни движения сами на себе си ще докажем, че няма невъзможни неща.

“Ти можеш” – това е пътеводната светлина за Ива Благоева, която открива йога за първи път преди 21 години. Днес тя преподава хатха, виняса и артистична йога. Сертифициран преподавател е от Световната федерация по йога.

“Силата на йога е, че докосва изворите във всеки един човек. Там, където намираме вяра”, споделя Ива в интервю за OM Yoga & Lifestyle. И когато позволим на йога да повдигне булото на страховете ни, тогава се докосваме до извора на вяра в себе си, където всичко е възможно.

Вижте нейните практики ТУК, а възможностите за абонамент ТУК

Абонамент

Абонирай се за неограничен достъп до онлайн йога класовете и електронното издание на списанието.
АБОНИРАЙ СЕ
omyoga.bg © 2024 Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram