Очаквайте скоро онлайн платформата omyoga.bg!

“Включи се и ти!” в кампанията по случай Световния ден на хемофилията

Кампанията по случай Световния ден на хемофилията, който се отбелязва на 17 април, тази година е под мотото Включи се и ти!

С този призив организаторите от Българската асоциация по хемофилия се обръщат към всички, които искат и могат да помогнат за осигуряване на ефикасно лечение за хората с нарушения на кръвосъсирването.

Главният редактор на списание OM Yoga & Lifestyle Нина Сотирова е посланик на информационната онлайн кампания, която се провежда с хаштаг послания в социалните мрежи #включисеити и #световенденхемофилията.

Приятели,17-ти април е Световен ден на хемофилията. Имам честта и тази година да съм посланик на кампанията в подкрепа на хората с това заболяване, която Българска Асоциация по Хемофилия организира. Нека бъдем съпричастни, толерантни, информирани! "Включи се и ти", за да разбереш повече за заболяването и какво е важно за хората, които живеят с него.Кампания в подкрепа на хората с хемофилия – "Включи се и ти!"#включисеити #световенденнахемофилията #nodiscimination #worldhaemophilliaday

Gepostet von Nina Sotirova am Dienstag, 14. April 2020

У нас Световният ден на хемофилията вече четири години се отбелязва с велопоход “Заедно” едновременно в София, Пловдив, Варна и Бургас. Тазгодишното пето издание, планирано на 25 април, се отменя заради извънредното положение в страната.

Всеки един от нас обаче може да подпомогне кампанията, като даде гласност – за необходимостта от осигуряване на достъп до адекватни здравни грижи.

Сред основните цели на Българската асоциация по хемофилия е да се намали дискриминацията срещу пациентите и техните семейства.

Ето защо призивът към институциите и неправителствените организации е за отворен диалог, за осигуряване на по-добра здравна грижа и по този начин за сформиране на едно сплотено общество и все по-добро споделено бъдеще.

Затова… “Включи се и ти!”


Виж повече за кампанията за ТУК

Абонамент

Абонирай се за неограничен достъп до онлайн йога класовете и електронното издание на списанието.
АБОНИРАЙ СЕ
omyoga.bg © 2024 Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram