Очаквайте скоро онлайн платформата omyoga.bg!

Включи се в инициативата “Аз оставам вкъщи! Остани и ти”

Включи се в инициативата на OM Yoga & Lifestyle “Аз оставам вкъщи! Остани и ти ❤️“, а ние ще се отблагодарим за твоята солидарност с възможност за безплатен абонамент за онлайн платформата www.omyoga.bg.

Нашият екип призовава заедно да бъдем отговорни и осъзнати пред изпитанието с вируса COVID-19. Всеки от нас може да допринесе с личния си пример за споделена грижа за здравето, следвайки препоръките на специалистите: да останем вкъщи, да спазваме социална дистанция, да се погрижим за себе си и по този начин да се погрижим за близките и околните.

Ето как можеш да подкрепиш инициативата на OM Yoga & Lifestyle и да дадеш своя личен пример за отговорно решение:

1. Харесай страницата на OM Yoga & Lifestyle във Facebook (можеш да разгледаш условията за участие и в профила om_yoga_magazine  в Instagram).

2. Сподели тази публикация като публичен пост в твоя профил.

3. В поста напиши хаштаг: #азоставамвкъщиостаниити

4. Тагни двама близки, приятели, любими и ги призови да последват примера ти.

Инициативата “Аз оставам вкъщи! Остани и ти” продължава до 13 април, след което трима от участниците във Facebook (имената им ще бъдат изтеглени с жребий) ще зарадваме с подарък – 1 месец безплатен абонамент за онлайн платформата за здравословен, осъзнат и щастлив живот www.omyoga.bg.

Погрижи се за себе си и за любимите ти хора. Благодарим ти!

#азоставамвкъщиостаниити

Абонамент

Абонирай се за неограничен достъп до онлайн йога класовете и електронното издание на списанието.
АБОНИРАЙ СЕ
omyoga.bg © 2024 Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram