Очаквайте скоро онлайн платформата omyoga.bg!

Практикувай с Теодора Рачева – Деви на Omyoga.bg

“Йога практиката е свещенодействие и покана за влизане в дълбокото”, казва Теодора Рачева – Деви в интервю за списание OM Yoga & Lifestyle. Запознай се с нейните виняса флоу класове на www.omyoga.bg – новата онлайн платформа за здравословен, осъзнат и щастлив живот.

В преподаването си Деви вплита заедно различни модалности, за да предложи многоизмерно преживяване на постелката. “Животът ми е въплъщение на ученията ми”, казва тя. Съзнателният й път започва през 2002 г. и оттогава неспирно търси нови начини да остане свързана с течението на живота.

Пътуването й в йога започва с обучение с Шива Рей и Туи Мериган в прана виняса флоу йога. В часовете си предлага красива смесица от йога, медитация, пранаяма, етерични масла, мудри и универсална мъдрост – всички те представени по лек и достъпен начин.

По време на пътешествията си изучава йога и медитация в Индия, Непал, Бутан, Бали, САЩ и много други страни. По пътя си среща невероятни учители и получава посвещения в древни тантрически техники. Практикува в световен мащаб с имена като Саймън Лоу, Саймън Парк, Дхарма Митра, Джанет Стоун, Дани Парадайз, Бета Лизбоа, Сай Калдер и много други.

Също така Деви се занимава със семейни констелации, тя е международно сертифициран фасилитатор. Специализира в миофасциална ин йога и виняса, а семейните констелации са основна част от служенето й на любовта.

Виж нейните практики ТУК

Абонамент

Абонирай се за неограничен достъп до онлайн йога класовете и електронното издание на списанието.
АБОНИРАЙ СЕ
omyoga.bg © 2024 Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram