Очаквайте скоро онлайн платформата omyoga.bg!

Пътят към сърцето – с OM Yoga & Lifestyle

Пътят към сърцето – това е темата на новия брой 18 на списание OM Yoga & Lifestyle, с който приветстваме най-любовния месец. “В ерата на технологиите, когато ставаме все по-интелигентни и много от механизмите на реакция идват от ума, все повече имаме нужда да се учим отново да следваме сърцето си, да разбираме тялото си и неговите сигнали. Да се свързваме с истинската си природа, намирайки баланса между ума и сърцето”, казва главният редактор Нина Сотирова.

В специалната тема на броя разказваме за здравето на сърдечния мускул, търсим и научния поглед към процесите в сърдечно-съдовата система. И още: грижа с йога и ароматерапия, сърдечния център според Дао и Аюрведа. Във водещото интервю на броя за пътешествията към себе си разказва Георги Христов. За йога и алхимията на любовта разговаряме със Сиана Шърман, преподавател със световно признание, специален гост и лице на корицата.

“В сърцето ни се скрие дълбока мъдрост, която понякога пренебрегваме в стремежа си да се уповаваме на логиката и на видимото. Нека не забравяме, че благодарение на чувствата животът ни е пъстър. И да приложим любовта в действие”, добавя главният редактор.

Очакват ви още много вдъхновяващи теми и срещи в OM Yoga & Lifestyle, най-популярното списание за йога в света и в България!

@Фотография: Робърт Стърман

Търсете новия брой на OM Yoga & Lifestyle!


Абонамент

Абонирай се за неограничен достъп до онлайн йога класовете и електронното издание на списанието.
АБОНИРАЙ СЕ
omyoga.bg © 2022 Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram