Очаквайте скоро онлайн платформата omyoga.bg!

Нина

Сотирова

Виняса флоу

Нина Сотирова е сертифициран йога преподавател към Национална Спортна Академия и Yoga Alliance USA. Завършила е също така курс за преподаватели по йога към Yoga Alliance International, aщанга виняса за преподаватели към Yoga Shala, специализиран курс за преподаватели по йога за деца – Rainbow Kids Yoga, сертифициран преподавател по Port de bras.

Нина е основател на йога студио Сантоша и главен редактор на списанието за йога и хармоничен начин на живот OM Yoga & Lifestyle, което се издава от декември 2017 в България.

Вярва, че на постелката за йога всеки е творец на качествата, които проявява и в живота. Класовете й се отличават с тематичен и индивидуален подход, които интуитивно разкриват дълбочината, където сме на една вълна със себе си.

Класове с Нина

Бъди себе си
Нина Сотирова

Почувствайте себе си заредени, балансирани и спокойни! Тази виняса флоу практика енергизира и ободрява тялото, като същевременно носи блажено усещане...

Абонамент

Абонирай се за неограничен достъп до онлайн йога класовете и електронното издание на списанието.
АБОНИРАЙ СЕ
omyoga.bg © 2023 Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram